Contact

Een workshop of optreden aanvragen, meer informatie over de lessen of een andere vraag? Neem dan gerust contact op via e-mail of telefoon.

E-mail: nasreendances@gmail.com

Telefoon: +32474372593

Op de hoogte blijven van alle dansnieuwtjes, zoals de wekelijkse lessen en optredens? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief!

Subscribe

* indicates required

Oriëntaalse Dans Nasreen gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via nasreendances@gmail.com. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.