Workshops en optredens

Een vrijgezellenfeestje voor de aanstaande bruid, een verjaardagsfeestje, een teambuilding of sportdag in het vooruitzicht? Boek een optreden of een initiatieworkshop oriëntaalse dans! Neem contact op voor meer info en een aangepaste offerte.

De initiaties zijn geschikt voor elk fitheidsniveau en kunnen aangepast worden aan de leeftijd van de groep. Aan het begin van de les krijg je een sjaaltje om je heupen, waarmee je zelf de mooiste dansbewegingen leert maken. Voor de eregast (aanstaande bruid, jarige, …) is er extra “verkleedkledij” voorzien.

Een standaard workshop duurt ongeveer 1u15 à 1u30: je leert hierbij de basisbewegingen van oriëntaalse dans en we leren de pasjes aan elkaar te zetten in korte stukjes samendans en improvisatie.

Een workshop ‘extra’ duurt ongeveer 1u30 à 1u45: alle plezier van de standaard workshop, met een verrassingsoptreden van de danseres aan het begin van de workshop, vooraleer iedereen zelf aan de slag mag.

Een all-in workshop duurt ongeveer 2 uur en omvat een totaalpakket met verrassingsoptreden, verkleedpartij, workshop en een verrassingscadeautje voor de eregast. Achteraf praten we gezellig even na met een lekker glaasje munt- of appelthee.

Voor de initiatie kan er een danszaaltje gehuurd worden of je kan een eigen ruimte voorzien: er moet dan een schone en voldoende ruime (dans)vloer zijn die vrij is van hindernissen en kabels, aangezien we bij voorkeur op blote voeten dansen. Verder is een veilige, verwarmde omkleedruimte die afgesloten kan worden van het publiek nodig voor de lesgever. Een draagbare muziekinstallatie wordt voorzien.